Shungite en electrosmog

Shungite: dé beschermer tegen electrosmog

electrosmog shungite orgonite piramide small, medium, zelfklevers orgonite. Allemaal met de kleuren zwart en goud
Shungite, dé beschermer tegen electrosmog

Shungite?  

Shungite is een zwart mineraal dat enkel in Rusland te vinden is. Het komt uit een aardlaag die minstens 2 miljard jaar oud is. Eén van de theorieën is dat het afkomstig is van een meteoriet.
Shungite heeft eigenschappen die je met geen enkel ander mineraal kan vergelijken. 
Shungite absorbeert straling zo goed, dat het reeds gebruikt werd bij de ramp in Fukushima om radioactiviteit uit het water te krijgen. .

Eigenschappen van shungite die onontbeerlijk zijn in een orgonite:

Shungite heeft een hele hoge boviswaarde. 
Om je een idee te geven:
-Onze boviswaarde ligt tussen 8.000 en 12.000 Bovis
-De meeste kristallen hebben waarden tussen 17.000-20.000 Bovis
-Kristallen zoals heldere bergkristal, toermalijn, obsidiaan, nuummiet, terahertz en shungite hebben een waarde tussen 25.000 en 28.000 Bovis (voor zover mijn kennis en mijn meetresultaten reikt).
Het toevoegen van kristallen met een hoge boviswaarde, geeft de orgonite een hogere trilling. Dit verklaart waarom sommige kristallen ook als ‘versterkers’ aanzien worden. 

Shungite is sterk aardend.
Wanneer ik shungite invoel, ervaar ik ogenblikkelijk de neerwaartse energie. Het laat spanningen uit je lichaam vloeien, geeft een diepe rust, doet je helemaal zakken en brengt zowel fysieke als mentale ontspanning.
Een kleine vergelijking met bergkristal: deze heeft ook een hoge freqentie, doch de energie van bergkristal is opwaarts en geeft focus.

Door deze eigenschappen is het een ideale beschermer tegen de negatieve gevolgen van stralingsenergie en electrosmog zoals 4G en 5G, Wifi,…
De sterke aarding zal negativiteit helpen afvloeien. De hoge boviswaarde (trillingsfrequentie) gaat via resonantie de negatieve gevolgen van stralingsenergie neutraliseren.

Op zich is shungite een sterk uniek mineraal, doch, in een orgonite -waar zijn werking versterkt wordt door het piëzo-electrisch effect van de hars- is het een unicum en is zijn kracht zoveel malen sterker. 

Electrosmog is de verzamelnaam voor alle soorten -door de mens gemaakte- electromagnetische stralingen. Dit zijn lage of hoge frequenties die ons en onze omgeving constant beïnvloeden via trillingen en die een nefaste impact hebben op de planeet en op ons welzijn.

Invloed van electrosmog op magnetisch veld en aardstraling:

Electrosmog beïnvloedt het magnetische veld van de aarde negatief. 

Onderzoek naar het gedrag van trekvogels heeft dit uitgewezen. https://dekennisvannu.nl/site/artikel/In-de-war-van-elektrosmog/6908?fbclid=IwAR1_D5UuUhhDypEL2BI30GaX6cyT3AIQw1qdYtpuoS6S0XDtPOV8tOsk3Z8
Sommige trekvogels volgen de magnetische veldlijnen. Door de aanwezigheid van elektrosmog lukt hen dit niet meer en geraken ze in de war. Het magnetisch veld is verstoord.  
Nochtans is dit veld uitermate belangrijk voor ons welzijn. Omdat het net dat is wat ons beschermt tegen heel veel zaken die van buitenaf komen, zoals kosmische straling en geladen deeltjes. 
Ik refereer graag naar onderstaand artikel van de volkssterrenwacht MIRA

https://www.mira.be/artikels/het-menselijk-lichaam-de-ruimte?fbclid=IwAR3qXqMYxXKr7IXLtiO8toiiLvPICNKFMXOxDHyVEKL1q3fCpTUSDoO_JK8

Welke klachten kan je hebben door electrosmog?(*)

Klachten tgv aardstraling:
Energieproblemen, depressiviteit, bedplassen, concentratieproblemen, overgevoeligheid, vitaminen en mineralen tekorten, pijnlijke botten en gewrichten, stijve spieren, angsten, extreme slapeloosheid.

Klachten tgv elektromagnetische straling: 
Droge en/of geïrriteerde ogen, oorsuizingen, chronische (neus) verkoudheid, vermoeidheid, hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, stijve nek, concentratieproblemen, gespannenheid, geïrriteerdheid, problemen met korte termijn geheugen, hyperactiviteit, nierproblemen en huidproblemen.

Niet iedereen is gevoelig voor electrosmog en het is vanzelfsprekend dat, bij klachten, een gedegen onderzoek bij een dokter een noodzaak is om andere zaken uit te sluiten

(*)https://www.leerwiki.nl/lifestyle/wonen/huisinrichting/woongenot/veilig-wonen/29873/wat-is-electrosmog/

Ervaar je deze klachten?
Het is niet steeds eenvoudig om te weten of je klachten het gevolg zijn van electrosmog.
Indien dit wel zo is, dan zal het gebruik van orgonite een verbetering van je klachten geven.
Proberen is de boodschap.
Een orgonite amulet of een orgonite piramide in de woon- of op de slaapkamer zijn voor veel mensen een echte meerwaarde.
Kies de juiste orgonite voor de juiste plaats.
In de webwinkel staat de energie van de orgonite steeds bij de beschrijving. 
Vraag gerust advies.
Contact