Voordelen van Orgonite

Voordelen van Orgonite

Welke voordelen heeft het gebruik van een orgonite? 

 1. Energieharmonisatie: Orgonite harmoniseert energie. Negatieve energie wordt geneutraliseerd en omgezet in positieve energie.
 2. EMF-bescherming: orgonite kan helpen bij het verminderen van de schadelijke effecten van elektromagnetische straling (EMF) die wordt uitgezonden door elektronische apparaten zoals mobiele telefoons, computers en wifi-routers.
 3. Spirituele groei: orgonite kan helpen bij het versterken van spirituele verbindingen, het bevorderen van meditatie en het verhogen van de algehele spirituele groei.
 4. Positieve stemming: Veel mensen beweren dat het hebben van orgonite in huis of op het werk een positieve invloed heeft op hun stemming en algemeen welzijn, waardoor ze zich kalmer en meer gebalanceerd voelen.
 5. Vermindering van stress en angst: De juiste orgonite kan een kalmerende en ontspannende werking hebben, waardoor stress en angst verminderen.

 6. Verbetering van de slaap: Orgonite kan, afhankelijk van de oorzaak, helpen om beter te slapen en om slaapproblemen zoals slapeloosheid te verminderen.

 7. Verhoging van het energieniveau: Orgonite kan het  energieniveau verhogen en vermoeidheid verminderen.

 8. Versterking van het immuunsysteem: Orgonite kan het immuunsysteem versterken en kan het lichaam helpen om te herstellen van ziekten.
  Dit afhankelijk van de oorzaak en de progressie van de aandoening. 

 9. Verbetering van de mentale helderheid: Orgonite kan de mentale helderheid verbeteren en de concentratie verhogen.

 10. Verhogen van je trillingsfrequentie: Orgonite gaat je trillingsfrequentie door resonantie verhogen. 

orgonite amulet met heilig symbool, gevuld met kristallen met diverse kleuren
3 kleine orgonite piramides, een roze, een blauwe en een melkachtige
voordelen van orgonite, een groeiproces
de voordelen van een orgonite uiten zich snel of langzaam, het is een groeiproces

In de praktijk:

Reacties en de voordelen van orgonite op het welzijn zijn divers en persoonlijk. Het is niet mogelijk om exact te voorspellen welke impact orgonite op jou zal hebben en hoe dit zich zal manifesteren.

De effecten van orgonite kunnen zowel direct en duidelijk waarneembaar zijn, als subtiel en pas na verloop van tijd opgemerkt worden.

Effecten van een orgonite: de eerste dagen

De eerste dagen kan de ervaring intens zijn. Orgonite gaat je trillingsfrequentie verhogen, je energie harmoniseren en inwerken op blokkades in je lichaam.

Dit kan leiden tot een algehele verbetering van lichaamsfuncties, optimalisatie van de stofwisseling, verbeterde opname van voedingsstoffen en betere afvoer van afvalstoffen. Resulterend in een detoxfase, waarbij je mogelijk meer vermoeid, verdrietig, geïrriteerd of neerslachtig bent. Het is belangrijk om geduldig te zijn en aandacht te besteden aan zelfzorg, rust en voldoende –gevitaliseerd– water te drinken.

Effecten van een orgonite: op lange termijn

Op de lange termijn kunnen veranderingen in je energie optreden, en je kunt wellicht zaken anders gaan bekijken. Er kan meer bewustwording ontstaan, wat je kan aanzetten tot positieve veranderingen in je leven.
Het eindresultaat zal zijn dat je chakra’s beter gebalanceerd zijn en je levensenergie beter zal stromen. Je zal je evenwichtiger, meer helder, rustiger in je hoofd, liefdevoller en vreugdevoller voelen. 

Nota: als de impact aanvankelijk te intens is, kan je overwegen om geleidelijk aan met orgonite om te gaan. Bijvoorbeeld door een amulet alleen overdag te dragen of een orgonite-piramide iets verder weg te plaatsen.

Het blijven gebruiken van orgonite is essentieel:

Om lichaamsprocessen te blijven ondersteunen.

Omdat het oplossen van blokkades een langdurig proces is. Wanneer er een laag opgelost is, komt er meestal een diepere laag aan bod.

Door nieuwe emotionele of traumatische gebeurtenissen kunnen nieuwe blokkades ontstaan. Orgonite helpt dagelijks om je energie stromend te houden.

Het energetisch in balans brengen van je lichaam is slechts één aspect voor het verhogen van je vitaliteit. Het is heel belangrijk om de juiste voedingsstoffen in te nemen en een gezonde levensstijl te omarmen, waaronder voldoende vitamines, mineralen, supplementen, hoogwaardig voedsel en lichaamsbeweging. Orgonite helpt het lichaam te optimaliseren, maar de kwaliteit van het eindproduct hangt ook sterk af van de gebruikte grondstoffen en het onderhoud. 😉